A Nagykövetség konzuli kerülete: Japán egész területe

Konzul: Balogh Judit

A nagykövetség konzuli hivatala (vízumügyekben is) kizárólag előzetes egyeztetés alapján tart ügyfélfogadást kedden, szerdán és csütörtökön 9:00-12:00 és 13:00-17:00 óra között.

Elérhetőségek

Címünk: 2-17-14 Mita, Minato-ku, Tokyo, 108-0073

Elérhetőségünk konzuli ügyekben:  consulate.tio@mfa.gov.hu

Felhívjuk figyelmét, hogy általános konzuli ügyekben tájékoztatást kizárólag e-mailen adunk.

Időpontfoglalásra az online Konzuli Időpontfoglaló Rendszerben nyílik lehetőség, amely az alábbi ikonra kattintva érhető el:

 

 

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy előzetes bejelentkezés nélkül csak tényleges veszélyhelyzetbe került ügyfeleket tudunk fogadni. Előzetes egyeztetés céljából keressen bennünket a fent jelzett módon vagy e-mailben.

Eljárási költségek befizetése

A konzuli ügyekhez kapcsolódó díjak kizárólag banki befizetéssel teljesíthetők. ATM-en keresztül történő befizetés, valamint e-banki utalás NEM LEHETSÉGES!

A befizetést az SMBC Bankban (Sumitomo Mitsui / 三井住友銀行) kell eszközölni személyesen.

A befizetést segítő sablon ITT elérhető.

Kérjük a Tisztelt Ügyfeleket, hogy úgy tervezzék az ügyintézésre szánt idejüket, hogy a banki ügyintézési időt is vegyék számításba. 

A magyarországi ügyintézést igénylő konzuli ügyek állásáról (útlevél, állampolgárság. születés/házasság anyakönyvezése) a konzulátus nem tud tájékoztatást adni. Amennyiben érdeklődni kíván, közvetlenül az adott magyarországi hivatalt keresse meg.

Az eljárás lezárultáról az adott ügy függvényében telefonon, e-mailben vagy postán értesítjük Önt.

Az egyes dokumentumok, okmányok átvételére munkanapokon ügyfélfogadási időben várjuk ügyfeleinket, amelyhez ugyan nem kell időpontot foglalni, de munkatársainkkal e-mailen egyeztetni szíveskedjenek.

A konzuli ügyekkel és az ügyintézéssel kapcsolatos kérdéseikkel forduljanak bizalommal munkatársainkhoz a consulate.tio@mfa.gov.hu e-mail címen.